Checkout Oma Maksutapa kaikkille

 
Saat yhdellä sopimuksella laajan valikoiman maksutapoja verkkokauppaasi. Voit tilata palvelumme helposti sivuiltamme tilauslomakkeella. Tilauksesi käsitellään 1-2 arkipäivän sisällä ja tunnukset saatuasi turvallinen maksunvälityspalvelu on valmis käytettäväksi verkkokaupassasi.

Helppoa sekä kauppiaille että verkkokaupan asiakkaille

Maksupainikkeet verkkokauppaasi voit tilata alla olevalla tilauslomakkeen kautta, ja saat tarvittavat tunnukset ja lisäohjeet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Maksujen vastaanottamisen voit aloittaa heti kun painikkeet on asennettu kauppaasi.

Tilaamalla palvelumme saat käyttöösi kaikki palvelupakettiimme kuuluvat maksutavat yhdellä sopimuksella, eikä eri maksuvaihtoehtojen saaminen verkkokauppaasi vaadi erillisiä sopimuksia pankkeihin tai luottolaitoksiin. Hoidamme kaiken niihin liittyvän yhteydenpidon puolestasi.

Järjestelmämme kautta maksaminen on tehty verkkokaupan asiakkaalle mahdollisimman yksinkertaiseksi. Painikkeemme voidaan asentaa verkkokauppaan siten, ettei asiakas missään vaiheessa joudu siirtymään meidän sivuillemme, vaan valitsee haluamansa maksutavan verkkokauppaan upotetuista painikkeista ja siirtyy siitä suoraan maksutavan tarjoajan sivulle.

Palvelumme saat myös suoraan usealta verkkokauppavalmistajalta. Tällöin tilaat painikkeet samalla kun avaat verkkokauppasi, eikä erillistä tilausta tarvitse tehdä.

Selkeät tilitykset

Verkkokauppaostoista kertyvät varat tilitetään ilmoittamallesi tilille haluamallasi tilityssyklillä. Tilityksen yhteydessä lähetettävässä raportissa on selkeästi eriteltynä myynnit joista maksut ovat kertyneet, sekä palvelusta perimämme kulut. Nämä tilitysraportit voit myös halutessasi ohjata suoraan kirjanpitoosi.

Kauppiaan Extranetistä voit tarkistaa tapahtumakohtaisesti jokaisen tilityksesi.

Palautusten teko asiakkaille on järjestelmämme kautta erittäin helppoa. Palautus onnistuu muutamalla painalluksella, ja palautukset myös kirjautuvat raportteihinne kirjanpidon helpottamiseksi. Myös luottokorteilla tai osamaksutavoilla tehtyjen maksujen palauttaminen on järjestelmässämme yhtä helppoa kuin pankkimaksujen palauttaminen.

Sopii myös alkavalle yrittäjälle

Aloittelevalla tai ajoittaista kauppaa tekevillä kauppiailla ei myyntiä kerry joka kuukausi. Emme peri turhia kuukausimaksuja, vaan kuukausimaksu jätetään perimättä sellaisilta kuukausilta, jolloin myyntiä ei kerry kuukausimaksun vertaa. Vaihtoehtoisesti Starttipakettimme ei sisällä kuukausiveloitusta lainkaan.

 

TEE MAKSAMINEN HELPOKSI

Ostamisen ja maksamisen verkossa tulee olla helppoa ja joustavaa.

Jotta ostoskoriin kerätyt tuotteet päätyvät tilaukseen asti, on maksamisen sujuttava helposti.

 

SEURAA MAKSUJA

Voit seurata maksuliikennettäsi helposti Extranetissä.

Palautukset asiakkaille onnistuvat muutamalla painalluksella.

 

AINA VOI KYSYÄ

Olemme Suomen johtava kotimainen maksunvälittäjä. Checkout-palvelun ajatuksena on tuottaa verkkokauppiaan ulottuville kattava maksutapavalikoima yhdellä palvelusopimuksella.

Jos sinulle tulee kysymyksiä palvelustamme, voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme.

Maksuehdot alla

Materiaalit ja ohjeet

Pankkipainikkeet

Kaikki palvelupakettimme tarjoavat asiakkaallesi mahdollisuuden maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla.

 

Luottokorttipainikkeet

Kun käytössäsi on Laaja- tai Starttipaketti, voit tarjota asiakkaalle mahdollisuuden maksaa verkkokaupassasi Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Maksaessa asiakkaalla ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Rahoitusyhtiöiden lasku- ja osamaksupalvelut

Jousto

on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

 

Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä asiakas saa käyttöönsä vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakas voi maksaa halutessaan ostoksen laskulla kerralla, jolloin hän saa keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostokselle. Asiakas voi maksaa myös kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

  1. Kertasuorituksena

– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,
todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

  1. Kuukausierissä

– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: www.everyday.fi

Collector

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Lisätietoja: www.collector.fi

 

GSM-maksaminen

GSM-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa GSM-maksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

Lisätietoja: www.ainapay.fi

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa tietokoneensa näytölle tilisiirtolomakkeen kuvan, jonka hän voi tulostaa tai muutoin ottaa maksutiedot talteen. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes olemme saaneet pankilta tiedon siitä, että maksu on suoritettu. Maksusuorituksen jälkeinen varmentumisviive on 1-3 pankkipäivää.

 

SveaWebPay Lasku ja Osamaksu

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Kun asiakas valitsee vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” luottotiedot tarkistetaan henkilötunnusta vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Asiakkaalla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löytyy tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voi tehdä ostoksia tiliin Svean sopimusasiakkailta. Asiakas voi tehdä lisäostoksia aina, kun hänellä on luottorajaa jäljellä ja hän on maksanut ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voi maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää tiliään sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luoton maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee asiakkaan nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli maksuaikaa halutaan pidentää, voidaan pienentää kuukausittaista lyhennyserää.

SveaWebpay tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun asiakas hyväksyy luotonmyöntökriteerit ja täyttää henkilötunnuksensa kassalla. Hän saa kotiinsa osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla asiakas saa myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka hän allekirjoituksellaan hyväksyy.

Luottoajan asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että asiakas maksaa vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voidaan maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, eikä Svea ole saanut yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saa asiakaspalvelustamme. Lukekaa tarkemmat ehdot tästä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saa kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydätte www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta. Luottoon liittyen voi aina ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi

Yhteystiedot:
Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti

Neocard

Neocard 2.0 on kaupunkilaisen etukortti, joka tarjoaa vaihtelevia etuja useissa verkkokaupoissa, vaatekaupoissa ja kahviloissa. Neocardiin voidaan aktivoida maksuominaisuus, jolloin maksukortilla tehdyt ostokset laskutetaan kuukausittain sähköpostitse. Etukortti sisältää myös korottoman 250 euron luoton. Maksuajalta ei peritä korkoa eikä muita lisäkuluja.

Neocard sopimusehdot löydät täältä.

Lisätietoja

 

Checkout  Sopimukset

Tutustu: Pääsopimus 

Tutustu:  Hinnasto

Tutustu:  Kielletyt palvelut

Tutustu:   Sopimusehdot

 

Tilaa oma maksutapa kaikille

Luo uusi kauppias

badge2_r.png

Yhteystiedot

Konetyö Metsä
Ronkantie 1
Riste
32830

Yritysmuoto nykyään on Kevytyrittäjä Ukko.fi

040-7756593

Kuva käytetty Creative Commons:lta Ian Sane  © 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode